Отборът на Ливърпул е готов да продаде защитника Натаниел Филипс

...
Отборът на Ливърпул е готов да продаде защитника Натаниел Филипс
Коментари Харесай

Ливърпул постави цена на защитник, Уест Хем дебне

Отборът на Ливърпул е подготвен да продаде бранителя Натаниел Филипс през януари за към 15 милиона паунда. 24-годишният англичанин е подготвен да напусне „ Анфийлд “, с цел да играе постоянно. През този сезон той има единствено четири участия за „ алените “ във всички шампионати.

„ Sun “ написа, че мърсисайдци няма да му вършат пречки, в случай че реши да смени остановката, само че ще желаят най-малко 15 милиона за правата му. В момента Филипс се възвръща от контузия, която получи в мача против Милан в Шампионската лига. Въпреки травмата той би трябвало да бъде разполагаем през идващия месец.

Уест Хем е мощно обвързван с централния бранител, защото търсят подкрепления в защита. Анджело Огбона, Курт Зума и Бен Джонсън неотдавна претърпяха травми, които биха могли да ги задържат отвън игра за забележителен интервал от време.

Филипс може да бъде значимо попълнение за „ чуковете “, които не престават да се борят за място в четворката.

Въпреки това лондончани може да срещнат известна конкуренция, защото Нюкасъл също демонстрира интерес към англичанина. Мениджърът Еди Хау желае да вземе няколко нови попълнения през януари, в опит да помогне на „ свраките “ да излязат от зоната на изпадащите.

Liverpool put £15m price tag on Nat Phillips as he reveals he is ready to leave
— The Sun Football ⚽ (@TheSunFootball)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР