Отборът на Левски се изправя срещу тима на Локомотив София

...
Отборът на Левски се изправя срещу тима на Локомотив София
Коментари Харесай

Левски продължава подготовката си за новия сезон със столично дерби

Отборът на Левски се изправя против отбора на Локомотив София в четвъртата си инспекция от лятната си подготовка за новия сезон. Проверката започва в 18:00 часа и ще може да я наблюдавате в директно предаване по DIEMA SPORT 2 , както и онлайн на платформата. На уеб страницата Gong.bg ще проследим онлайн всичко най-интересно от срещата.

„ Сините “ нямат загуба досега в контролите, като записаха две победи над Пирин Благоевград и северномакедонския вицешампион Академия Пандев, както и тъждество против Септември София.

Наставникът на столичани Станимир Стоилов обаче към момента не е удовлетворен от представянето на неговите футболисти в отбраната, като след триумфа над Академия Пандев разгласи, че за някои от тях това е последно предизвестие, без значение дали са българи, национали или чужденци.

Във вчерашния ден пък стана ясно, че Филип Кръстев ще продължи да носи екипа на Левски и през новия сезон, като изпълнителният шеф Ив Ивков удостовери за интерес към клуба от огромна и авторитетна интернационална компания.

Локо София пък записа победа над Литекс и загуба от ЦСКА 1948 досега в инспекциите си. Новият ментор на „ червено-черните “ Станислав Генчев на няколко пъти бе на мнение, че грешките в играта на тима би трябвало да се изчистят по най-бързия метод, с оглед наближаващото начало на сезона.

Младият експерт призна, че столичните „ железничари “ ще започват новото състезание в efbet Лига без двама от значимите си футболисти поради травми. Това са централният защитник Давид Малембана и крилото Александър Александров.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР