Отборът на Левски надви с 1:0 Ботев (Пловдив) в мач

...
Отборът на Левски надви с 1:0 Ботев (Пловдив) в мач
Коментари Харесай

Левски победи с 1:0, отмениха гол на Ботев

Отборът на Левски надделя с 1:0 Ботев (Пловдив) в мач от 13-ия кръг Първа лига. 

Около 10 000 фенове дойдоха на " Герена ", чийто бранш " А ", без ВИП трибуната, е затворен поради наказването от мача с ЦСКА-София.  Агитката на столичани бе извадила над 50 флагове, които се вееха в бранш " Б " от началото на срещата. 

Единственото попадение бе дело на Илиян Стефанов, който се разписа в 21-ата минута, предава БНР.

В 63-ата минута Николай Минков с бомбен удар прати топката в горния ляв ъгъл на Андреев за 1:1. Скамейка на пловдивчани полудя от наслада, само че тя не продължи дълго, защото реферът Станимир Тренчев бе викнат да гледа ВАР. След като се върна на терена съдията анулира попадението за фаул на Ману против Цунами секунди преди гола. Решението вбеси щаба на Ботев. 

Съставът на Станимир Стоилов бе надалеч от най-хубавото си показване, само че записа извънредно скъп триумф, който изкачи 26-кратнитее първенци на трето място във краткотрайното класиране с актив от 24 точки от 10 мача. ЦСКА-София е точка повече преди гостуването на четвъртия Лудогорец в понеделник, а водач е ЦСКА 1948, който има 26 точки, само че и два мача повече от Левски, “червените ” и първенците.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР