Отборът на Лестър Сити спечели с класическото 3:0 гостуващия тим

...
Отборът на Лестър Сити спечели с класическото 3:0 гостуващия тим
Коментари Харесай

Лестър прегази Уест Бромич за едно полувреме

Отборът на Лестър Сити завоюва с класическото 3:0 гостуващия отбор на Уест Бромич Албиън в дуел от 32-ия кръг на британската Висша лига. И трети попадения паднаха през първата част, когато се разписаха Джейми Варди в 23-ата, Джони Еванс в 26-ата и Келечи Ихеаначо в 36-ата минута.

„ Лисиците “ изиграха доста мощен мач и изцяло закономерно стигнаха до триумфа, като можеха да отбележат и още попадения.

Те започнаха по-добре дуела и в 23-ата минута съумяха да открият резултата. Тимоти Кастан получи топката зад отбраната и продължи към Джейми Варди, който без закъснение осъществя за 1:0.

Само три минути по-късно резултатът бе подсилен. След центриране от корнер Джони Еванс се извиси и с глава стреля тъкмо в мрежата на Сам Джонстън за 2:0.

В 36-ата минута Лестър стигна до класиката. Варди напредна на скорост отляво и комбинира с Келечи Ихеначо в наказателното поле, а нигериецът невъзмутимо означи - 3:0.

През първото полувреме и двата тима удариха по една греда. За „ лисиците “ това стори Тимоти Кастан, а за „ дроздовете “ – Матуес Перейра.

Вторите 45 минути не предложиха същата динамичност, като през първата част и закономерно нови попадения не паднаха.

С тази победа Лестър към този момент има актив от 59 точки и продължава да седи устойчиво на третата позиция. Уест Бромич, от своя страна, остава на 19-ата позиция с 24 точки, на 9 от избавителната зона.

Three goals ✅
Three points ✅

Get in, lads!
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР