Отборът на Кливланд Кавалиърс“ надделя със 132:129 при домакинството си

...
Отборът на Кливланд Кавалиърс“ надделя със 132:129 при домакинството си
Коментари Харесай

Леброн Джеймс наниза 35 точки срещу Торонто“

Отборът на „ Кливланд Кавалиърс “ надви със 132:129 при семейството си на водача в Източната конференция „ Торонто Раптърс “ в среща от постоянния сезон в Националната баскетболна асоциация.

Двата тима си разменяха на няколко пъти водачеството в резултата, само че в последна сметка домакините ликуваха след финалната сирена. С главен принос за триумфа бе водачът на отбора Леброн Джеймс, който завърши с впечатляващ дабъл-дабъл от 35 точки и 17 асистенции, като овладя и 7 битки за третата поредна победа на Кавс.

С дабъл-дабъл приключи и другата звезда на тима Кевин Лав, който вкара 23 точки и взе 12 битки. За „ Торонто “ Кайл Лаури осъществя 24 точки, а 21 добави Демар Дероузън.

Въпреки провалянето „ Раптърс “ остават на върха в класирането на Изток с актив от 53 победи и 19 загуби. „ Кливланд “ заема третата позиция с баланс 42-29.

В различен мач от НБА „ Сан Антонио Спърс “ реализира пета поредна победа, откакто се наложи вкъщи с 98:90 над „ Вашингтон Уизардс “. Най-резултатен за спечелилите бе Ламаркъс Олдридж, който се отличи с 27 точки, а 16 вкара Кайл Андерсън. За гостите от столицата с по 21 точки приключиха Брадли Бийл и Кели Убре.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР