Отборът на Кадис записа изненадващо равенство 1:1 срещу опашкаря в

...
Отборът на Кадис записа изненадващо равенство 1:1 срещу опашкаря в
Коментари Харесай

Кадис изпусна Елче

Отборът на Кадис записа изненадващо тъждество 1:1 против опашкаря в Ла Лига - Елче, в среща от 17-ия кръг на испанското състезание. Головете означиха Биран Окампо (7`) и Есекиел Понсе (81`).

Заради неверната стъпка Кадис не съумя да се измъкне от зоната на изпадащите и остана на 18-о място с 16 точки, само че е единствено на точка зад първия на “спасителния бряг ”. Елче пък е на дъното в класирането с актив от едвам 5 точки

Въпреки нежеланото си позициониране в класирането двата тима демонстрираха качествена игра на високо равнище, което впечатли неутралните фенове. Още в седмата минута Биран Окампо откри резултата за домакините от Кадис, а по-късно стартира цяла канонада изстрели към двете порти. До края на полувремето двата тима си размениха общо 10 удара.

Втората част стартира с цялостен напън на Елче, който се опита да затегне обрача към вратата на Кадис. Гостите бяха прекомерно безредни рядко отправяха задоволително застрашителни удари към вратата, защитавана от Жеремиас Ледесма. Натискът обаче даде своя резултат и в 81-ата минута Есекиел Понсе изравни резултата.

Тогава Елче се хвърли в гневни офанзиви, само че оставащото време се оказа прекомерно малко за каквото и да е и двата тима поделиха точките. Елче към момента няма победа, само че с равенството приключи отрицателната серия от 5 следващи загуби, която започва още през октомври.

Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР