Отборът на Кадис, който преди месец победи изненадващо Реал Мадрид,

...
Отборът на Кадис, който преди месец победи изненадващо Реал Мадрид,
Коментари Харесай

"Кадис" взе скалпа и на "Барселона"

Отборът на " Кадис ", който преди месец победи изненадващо " Реал " Мадрид, взе скалпа и на " Барселона " след триумф с 2:1. Така непретенциозният отбор излезе на пета позиция в Ла Лига, до момента в който каталунците не престават неубедителното си показване. Те остават на седмо място и са на 12 точки от върха.

" Барса " взе инциативата първоначално, само че все пак в 8-ата минута домакините стигнаха до корнер и след осъществяването му поведоха в резултата след гол на Алваро Хименес.

Снимка: Reuters

До края на полувремето се играеше съвсем напълно в половината на " Кадис ", а пропуски за каталунците направиха Мартин Брайтуайт и Лионел Меси, който в 42-ата минута опита да вкара непосредствено от следващия корнер, само че вратарят Ледесма съумя да избие над гредата.

В 57-ата минута Жорди Алба получи топка в наказателното поле, опита ниско центриране, а топката се отклони от крайници на Алкала и влезе в мрежата за 1:1.

Снимка: Reuters

В 63-ата минута обаче отбраната на каталунците направи безобразна неточност. Жорди Алба извърши тъч, връщайки обратно към Клеман Лангле, който не съумя да овладее и разчиташе на Марк-Андре тер Стеген да поправи грешката му. Алваро Негредо изпревари немския пазач и по-късно с лекост се разписа на опразнената врата за 2:1.

До края на мача " блаугранас " пробваха всичко по силите си да изравнят, само че вратарят на домакините Ледесма не се пропука.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР