Отборът на Кабо Верде напусна Световното първенство по хандбал, което

...
Отборът на Кабо Верде напусна Световното първенство по хандбал, което
Коментари Харесай

Кабо Верде напусна Световното първенство по хандбал

Отборът на Кабо Верде напусна Световното състезание по хандбал, което се порвежда в Египет, оповестява BBC.

Тимът от островната страна не може да събере наложителния най-малко от 10 здрави хандбалисти и ще запише на следващия ден втора служебна загуба на Мондиала. От Международната хандбална федерация проявават схваща и ще обезпечат завръщането на играчите в своята татковина.

От Кабо Верде обявиха желанието си да продължат да работят и да се класират за идващия Мондиал през 2023 година в Швеция и Полша, който може да се организира при естествени условия.

Заради ковид отборите на Съединени американски щати и Чехия се отдръпнаха от конкуренцията. Те бяха сменени от Северна Македония и Швейцария.

В първите два мача за през днешния ден от тртия кръг на груповата фаза Северна Македония победи мъчно Чили с 32:29. Нашите съседи не престават във втората групова фаза, където влизат с актив от 0 точки. Чилийците ще играят за " Купата на президента " за систематизиране на местата от 25-о до 32-о.

Русия победи Южна Корея във фиктивен мач с 30:26. И двата отбора знаеха ориста си авансово. Руснаците не престават напред, като придвижват актв от 3 точки. Корейците бяха първият тим, обезпечил си уастие в " Купата на президента ".

Днес ще се играят още 6 мача на 27-о Световно състезание по хандбал за мъже.
 Хандбалистите на Германия завоюваха служебна победа против Кабо Верде
Хандбалистите на Германия завоюваха служебна победа против Кабо Верде

Африканците не можаха да съберат 10 здрави състезатели
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР