Отборът на Интер се завърна на 4-ото място в подреждането

...
Отборът на Интер се завърна на 4-ото място в подреждането
Коментари Харесай

Интер си върна четвъртото място в Серия А след успех над Рома

Отборът на Интер се завърна на 4-ото място в подреждането на италианската Серия " А ", откакто надигра с 2:0 като посетител състава на Рома в среща от 34-ия кръг.

С тази победа " нерадзурите " събраха 63 точки и още веднъж излязоха на две пред градския противник Милан в битката за позиция в зона Шампионска лига.

Междувременно, " римските вълци " на Жозе Моуриньо заемат 7-ата позиция с 58 пункта, само че притеснителното е, че те нямат победа във към този момент четири поредни дуела от шампионата.

На " Стадио Олимпико " домакините несъмнено желаеха да пресечен тази отрицателна серия и по тази причина започнаха дуела против Интер пределно стимулирани, само че пък гостите бяха съставът, който пръв нанесе своя удар.

В 33-ата минута Дензъл Дъмфрис се включи отдясно в нападението на своя отбор и достави рисково центриране по земя в наказателното поле, където на вярното място беше Федерико Димарко, който с удар от дребен ъгъл даде задатък на " нерадзурите ".

Малко повече от четвърт час преди края на срещата Роджър Ибаниес от екипа на Рома позволи груба неточност наоколо до своето наказателно поле, подарявайки топката на Лаутаро Мартинес. Аржентинецът незабавно комбинира с Ромелу Лукаку, който с акуратен изстрел от отдалеченост оформи крайното 2:0 и подпечата трите точки за момчетата на Симоне Индзаги.

През идната седмица и за Рома, и за Интер предстоят задължения в Европа, като " нерадзурите " се изправят против Милан в първи полуфинален дуел от Шампионската лига, до момента в който Жозе Моуриньо ще изведе своите ученици против Байер Леверкузен в мач от полуфиналите на Лига Европа.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР