Отборът на Голдън Стейт Уориърс стана шампион на Националната баскетболна

...
Отборът на Голдън Стейт Уориърс стана шампион на Националната баскетболна
Коментари Харесай

Голдън Стейт спечели втора поредна титла в НБА


Отборът на Голдън Стейт Уориърс стана първенец на Националната баскетболна асоциация за втори следващ път, откакто победи Кливланд Кавалиърс със 108:85 като посетител и завоюва финалната серия сред двата отбора с 4-0.

Воините за следващ път демонстрираха явното си предимство и взеха решение всичко в дуела с прословутата си мощна трета част, която завоюваха с 25:13, с цел да сложат точка на разногласието и да завоюват шеста тила в историята си. Дори ЛеБрон Джеймс не съумя да помогне на Кавалиърс да завоюват най-малко един мач във финалната серия, като Краля напусна игрището четири минути пред края под бурните овации на „ Куикън Лоунс Арина “ в най-вероятно последния си мач за отбора.

Най-резултатен за триумфа на Голдън Стейт бе Стеф Къри с 37 точки, 6 битки, 4 асистенции, 3 откраднати топки и 3 чадъра, само че премията за номер 1 във финалите отиде при Кевин Дюрант, който се регистрира с трипъл-дабъл в заключителния мач – 20 точки, 12 битки и 10 асистенции. За Кливланд Джеймс приключи с 23 точки, 7 битки и 8 асистенции. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР