Отборът на Голдън Стейт Уориърс победи Минесота Тимбъруулвс със 124:115

...
Отборът на Голдън Стейт Уориърс победи Минесота Тимбъруулвс със 124:115
Коментари Харесай

Голдън Стейт с четвърта поредна победа, ЛА Лейкърс с нова загуба в НБА

Отборът на Голдън Стейт Уориърс победи Минесота Тимбъруулвс със 124:115 в среща от постоянния сезон на , която се организира в " Chase Center " в Сан Франциско пред над 18 000 фенове!
Най-резултатен на паркета бе Карл-Антъни Таунс от Минесота, който се регистрира с дабъл-дабъл - 31 точки, 12 битки и 6 асистенции. За домакините на висота за следващ път бе Стеф Къри, който наниза 29 точки, 8 битки и 6 асистенции.
Двубоят бе извънредно оспорван в първите две елементи, само че в третата Голдън Стейт отвори разлика от 18 точки и не изпусна контрола върху мача до неговия край.

В единствената друга среща в НБА за тази нощ, ЛА Лейкърс позволи поредна загуба, отстъпвайки на Филаделфия с 87:105 . Звездата на тима ЛеБрон Джеймс не игра в този мач!
В негово неявяване Антъни Дейвис направи дабъл-дабъл - 31 точки, 12 битки и 1 асистенция, само че това се оказа незадоволително за освен това от почетна загуба. Джоел Ембийд от Филаделфия се отличи с 26 точки, 9 битки и цели 7 асистенции за крайния триумф в " Wells Fargo Center " пред 21 000 души аудитория!
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР