Отборът на Гинган записа първа точка от началото на шампионата

...
Отборът на Гинган записа първа точка от началото на шампионата
Коментари Харесай

Гинган се добра до първа точка

Отборът на Гинган записа първа точка от началото на шампионата в Лига 1. Това се случи при визитата на Ним в мач от седмия кръг на френското състезание. Тимът от Бретан се добра до тъждество 0:0 с доза шанс, откакто в края на първата част домакините пропуснаха дузпа. Умут Бозок не съумя да осъществя от бялата точка. Въпреки първата си точка Гинган остава на дъното на подреждането. Ним от своя страна е с девет точки на 12-а позиция.

Бордо записа втора поредна победа, надигравайки с 1:0 Лил. Единственото попадение бе дело на Франсоа Камано в седмата минута. В края на мача Адама Сумаоро от “кучетата” получи втори жълт картон и остави отбора си с човек по-малко. В класирането Бордо към този момент е на десето място с 10 точки, до момента в който Лил е четвърти с 13.

Каен и Монпелие приключиха наедно 2:2. Салиф-Един Кауи откри за домакините, само че с попадения на Анди Делор и Дамиен Льо Талек гостите обърнаха. В средата на втората част обаче Ясин Баму изравни.

Амиен победи Рен с 2:1. Еди Гнаоре и Принс Гуано вкараха за домакините, до момента в който за бретанците се разписа Клеман Грение. Амиен заема 15-о място със седем точки, докото Рен, също с толкоз, е една позиция по-надолу.

СТАТИСТИКА

КЛАСИРАНЕ Лига 1 9 кръг, събота 6 октомври  Гингам 21:00  Монпелие
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР