Отборът на Фойникас (Сирос) проведе във вторник вечер своята официална

...
Отборът на Фойникас (Сирос) проведе във вторник вечер своята официална
Коментари Харесай

Боян Йорданов: Мачът с Монтана е непредвидим, шансовете са 50:50

Отборът на Фойникас (Сирос) организира във вторник вечер своята публична подготовка в зала " Младост " преди мача с Монтана. Двата отбора се срещат през днешния ден в първи осминафинален дуел в шампионата " Чалъндж къп ". След края на заниманието волейболистът на отбора Боян Йорданов отговори на въпросите на BGvolleyball.com .
- Бояне, каква е задачата на Фойникас (Сирос) в шампионата " Чалъндж къп "?
- Целта е да стигнем колкото се може по-далеч. Нямаме съответна сложена цел да гоним полуфинал или край. Би било хубаво за нас, в случай че може да продължим с мачовете в Европа. Изправяме се против един тим, който аз персонално доста почитам и който има доста качества. Няма да ни бъде по никакъв начин елементарно и всеки един играч в моя тим знае това.
- Какви усещане имаш от сегашния тим на Монтана, който е много изменен спрямо предишния сезон?
- С много изменен състав са, само че имат доста качествени, надарени, млади момчета и имат своя късмет за изява. В шампионата се показват до този миг добре. Предполагам, че и те желаят да са малко по-нагоре в класирането. Всички тимове там са с много близки точки, тъй че вторият дял на сезона ще си покаже. Досега не съм съумял да виждам Монтана по малкия екран, само че ще имаме видео разбор и ще се срещнем по-подробно.

- Когато попитахме треньора на Монтана Даниел Пеев какво знае за отбора, в който играе Боян Йорданов, той с усмивка отговори: " Там играе Боян Йорданов. " Кажи малко повече за твоя тим?
- Сирос се старае да бъде тим, който да се намеси сред грандовете. В момета сме трети в класирането след Олимпиакос и ПАОК. Ще се стараем да задържим тази позиция до края на шампионата, има още доста мачове, естествено. Ще се опитаме се представим добре и за купите, да отидем в четворката, да играем полуфинал и край.
- Каза, че не си гледал Монтана, само че сигурно имаш информация за тима. Кое е най-силното оръжие на домакините?
- Това, което знам е, че Монтана стои сносно на сервис. Хванахме малко от тяхната подготовка, когато пристигнахме в залата и го видяхме с очите си. Според мен ще разчитат да ни натиснат на сервис.
- И тук изниква въпросът на какво равнище е вашето посрещане?
- Имаме от началото на сезона проблем на този детайл, само че се стараем да го решаваме. Със сигурност сме подобрили нашата игра. Мачът е непредвидим, възможностите са 50:50.

- Следиш ли българския шампионат?

- Следя, несъмнено. Тази година е много оспорвано шампионата и идващите месеци ще бъде забавно.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР