Отборът на ФКСБ победи като гост Университатя Крайова с минималното

...
Отборът на ФКСБ победи като гост Университатя Крайова с минималното
Коментари Харесай

ФКСБ посече Университатя и Антони Иванов в края, Чорбаджийски не игра

Отборът на ФКСБ победи като посетител Университатя Крайова с минималното 1:0 в огромното дерби от 9-ия кръг на румънското състезание. Голът падна в самия завършек на срещата, а в воин за ФКСБ се трансформира новото попълнение на тима Жувел Цуму. Конгоанецът влезе като запаса в 64-ата минута, а в 88-ата донесе по този начин значимите три точки за "червено-сините " с дебютния си гол за клуба.

В състава на Университатя цялостни 90 минути изигра Антони Иванов, до момента в който Божидар Чорбаджийски остана на пейката за ФКСБ.

Флоринел Коман пропусна най-хубавото състояние за гостите до почивката. В началото на второто полувреме Университатя доминираше, само че Валентин Михайла стреля неопределено, откакто преди този момент пробяга съвсем целия терен. Домакините нападнаха, само че бяха осъдени в последните минути след груба неточност на вратаря Мирко Пилячели и прецизен удар на Цуму.

Университатя се намира на 4-о място в класирането, с актив 16 точки, колкото има и третият Политехника. Отборът на ФКСБ е на 11-о място с 10 точки от 9 изиграни мача.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР