Отборът на Фиорентина прекъсна кошмарната си серия от седем мача

...
Отборът на Фиорентина прекъсна кошмарната си серия от седем мача
Коментари Харесай

Мъките за Фиорентина приключиха срещу Верона

Отборът на Фиорентина прекъсна кошмарната си серия от седем мача без победа във всички шампионати, откакто завоюва семейството си на Верона с 2:0 в мача посред им от седмия кръг на Серия " А ".

" Виолетовите " поведоха в резултата в 13-ата минута, когато Жонатан Иконе направи сполучлив пробив и го приключи с прецизен удар по земя. След още 13 минути те получиха правото да изпълнят дузпа за фал на Диего Копола против крилото. Изпълнението на Кристиано Бираги от бялата точка обаче беше прекомерно разочароващо и Лоренцо Монтипо съумя да го избави. Малко по-късно Тома Анри се разписа за гостите, само че при вдигнат байрак за засада. След почивката темпото на игра спадна, само че домакините въпреки всичко стигнаха до втори гол в самия завършек на постоянното време. Тогава при продължителна тяхна офанзива Роландо Мандрагора беше изведен в наказателното поле, като той на собствен ред пусна пас и Николас Гонсалес оформи крайния резултат с удар от близко.

С втория си турнирен триумф за акцията Фиорентина се изкачи на 10-ото място в класирането, събирайки 9 точки в актива си. Верона е на 17-ото място тъкмо над зоната на изпадащите с 5 извоювани пункта.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР