Отборът на Финикс Сънс се завърна на правилния път, надигравайки

...
Отборът на Финикс Сънс се завърна на правилния път, надигравайки
Коментари Харесай

Финикс записа ценен успех над шампиона Денвър в битката си за влизане в плейофите, Лейкърс, Уориърс и Рокетс също с победи

Отборът на Финикс Сънс се завърна на верния път, надигравайки със 104:97 като посетител състава на Денвър Нъгетс в среща от постоянния сезон на Националната баскетболна асоциация (НБА).

Успехът за " слънцата " беше основен в битката им за присъединяване в плейофите, като Кевин Дюрант и компания не престават да имат упоритости за място в топ 6 в крайното нареждане, което ще им обезпечи пряк достъп до идната фаза на шампионата. В противоположен случай, в случай че Сънс се подреди на местата сред 7-о и 10-о, отборът ще би трябвало да премине през play-in шампионата.

Тази вечер в " Бол Арена " в Денвър гостите от Финикс единствено един път в хода на срещата бяха догонващи в резултата, като на моменти тяхната преднина доближаваше 15 точки, само че в други домакините съумяха да смъкват разликата до единствено едно владеене.

В последна сметка Сънс направиха задоволително, с цел да се поздравят с крайната победа в мача, за която огромната звезда Дюрант имаше съществена заслуга със своя " дабъл-дабъл " - 30 точки и 13 битки.

От другата страна огромната звезда на Денвър Никола Йокич се регистрира с 22 пункта, а 18 добави Аарън Гордън.

В подреждането Финикс Сънс заема 7-ото място в Западната конференция с баланс 43-30, до момента в който Нъгетс не престават да бъдат водачи с индикатори 51-22.



Междувременно съставите на Лос Анджелис Лейкърс, Голдън Стейт Уориърс и Хюстън Рокетс също записаха триумфи в борбата за влизане в топ 10, което ще им даде право на присъединяване в play-in шампионата.

" Ракетите " продължиха своя напредък през последните седмици и записаха десета поредна победа, надигравайки със 132:126 като посетител след продължение втория във краткотрайното нареждане на Запад Оклахома Сити Тъндър. Джейлън Грийн (37 точки и 10 борби) и Амен Томпсън (25 точки и 10 борби) завършиха с " дабъл-дабъл " за Рокетс, а за домакините Джош Гиди приключи с 31.

В същото време ЛА Лейкърс завоюва със 136:124 визитата си на Мемфис Гризлис за пети пореден триумф в шампионата, до момента в който Уориърс надделяха със 101:93 Орландо Меджик също надалеч от вкъщи.

Така след дуелите от миналата вечер " езерняците ", които имат и един мач изигран повече, остават на 9-ото място в Западната конференция с баланс 41-32, следвани от Голдън Стейт с индикатори 38-34 и Хюстън Рокетс с 37-35.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР