Отборът на Еспаньол допусна поредно поражение през настоящия сезон в

...
Отборът на Еспаньол допусна поредно поражение през настоящия сезон в
Коментари Харесай

Еспаньол не намери утешение и преди Коледа

Отборът на Еспаньол позволи следващо проваляне през сегашния сезон в Ла Лига, губейки с 0:2 при гостуването на Леганес в борба на дъното в класирането. Мартин Братуейт и Йосеф Ен-Несири бяха точни за тима на Хавиер Агире при започване на всяко едно от двете полувремена.

Още в 11-та минута момчетата от Барселона получиха ранен удар. Оскар Родригес откри просранство сред линиите на Еспаньол и изведе Мартин Братуейт в кулоар зад отбраната на гостите. Норвежецът не позволи неточност и плъзна топката под плонжа на Диего Лопес за 1:0.

В 54-та минута домакините дефинитивно прекършиха очакванията на Еспаньол за нещо от срещата. След композиция по левия фланг Кевин Родригес откри Ен-Насери на точката на дузпата и той безусловно разстреля Лопес за 2:0.

По този метод момчетата на Пабло Мачин останаха закотвени на последното място в класирането с актив от едвам 10 точки след 18 изиграни срещи. Леганес е на 19-та позиция, само че въпреки всичко съумя да се приближи на единствено 2 точки от избавителния бряг.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР