Отборът на Черноморец (Бяла) се завърна на победния път в

...
Отборът на Черноморец (Бяла) се завърна на победния път в
Коментари Харесай

Черноморец се завърна на победния път в Източната група

Отборът на Черноморец (Бяла) се завърна на победния път в Източната група на Висшата лига. Воденият от Милен Стоянов състав надигра изрично като посетител Попово 09 с 3:0 (25:16, 25:13, 25:15) в среща от седми кръг.

Черноморци прекъснаха отрицателната си серия и заема втората позиция в класирането със 17 точки (5 триумфа, 2 загуби) . Състезателите от Североизтока са на последната шеста позиция с 0 точки (8 поражения) .

Волейболистите от Бяла преобладаваха на терена от самото начало и се поздравиха с успеха за малко повече от час.

Раковски 1964 (Севлиево) също записа нов безапелационен триумф, откакто победи като посетител Елит (Силистра) с 3:0 (25:20, 25:22, 25:17) .

Съставът от Севлиево е четвърти в таблицата с 13 точки (4 триумфа, 3 поражения) , играчите на Димитър Миланов са пети с 6 точки (2 победи, 5 загуби) .



Въпреки, че севлиевци преобладаваха в мача, имаха равностойни моменти с съперника. Силистренци поведоха за малко във втората част, само че момчетата на Стефан Ганчев излязоха от обстановката и останаха постоянни.

Категорична победа реализира и отборът на Дея спорт (Бургас) , който надигра вкъщи Родопа (Смолян) с 3:0 (25:20, 28:26, 25:18) в дуел от седми кръг.

Бургазлии остават водач в таблицата с 18 точки (6 триумфа, 1 поражение) , родопчани са трети с 12 точки (5 победи, 3 загуби) .

Гостите поведоха в първата част, след което домакините поеха самодейността и не отпуснаха хватката. Волейболистите на Иван Фисински имаха своите мощни минути и във втория гейм, като даже имаха и два геймбола. До позитивен процес не се стигна и Дея усили преднината си.

След това мачът просто се доигра и воденият от Весела Братоева тим се поздрави с петата си поредна и общо шеста победа.

bgvolleyball.com
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР