Отборът на Черно море записа успех с 2:0 при гостуването

...
Отборът на Черно море записа успех с 2:0 при гостуването
Коментари Харесай

Черно море победи Септември в Елитната група до 17 години

Отборът на Черно море записа триумф с 2:0 при гостуването си на коравия отбор на Септември в София в мач от 24-ия кръг на Елитната група до 17 години, оповестиха от пресслужбат на клуба.

“Моряците ” поведоха в резултата още в 5-ата минута от дузпа, отсъдена за нарушаване на Александър Александров. Точен от бялата точка бе Даниел Стоянов. До края на първата част варненци направляваха мача и сътвориха няколко рискови обстановки пред вратата на домакините, само че по този начин и не съумяха да осъществят нито една.

Второто полувреме стартира с добра офанзива на Черно море. Велислав Василев бе изведен самичък против вратаря на Септември, само че не съумя да го преодолее. Само пет минути по-късно добра опция се откри пред Денислав Ангелов, само че и той не съумя да вкара. Малко преди края на срещата домакините останаха с човек по-малко, а единствено няколко минути по-късно Денислав Ангелов вкара втори гол и оформи крайното 2:0 след добра офанзива.

Любопитното е, че част от футболистите на двата тима в тази среща ще вземат присъединяване и в финала за Купата на БФС за родени след 2000 година сред отборите на Черно море и Септември, който е в четвъртък във Велико Търново.

В идващия кръг от шампионата от Елитната група до 17 години възпитаниците на Мартин Христов одобряват отбора на Марек. Срещата е в събота от 10 часа на стадион “Корабостроител ” под Аспаруховия мост.

Съставът на Черно море: Стефан Петков, Златин Станков, Даниел Стоянов, Дамян Дамянов, Мердин Адем, Александър Александров (60-Радостин Желев), Светослав Николов, Велислав Василев (70-Балю Балев), Иван Иванов, Денислав Ангелов (80-Александър Димитров).
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР