Отборът на Черно море (Варна) за момчета до 13 години

...
Отборът на Черно море (Варна) за момчета до 13 години
Коментари Харесай

Малките волейболисти на Черно море спечелиха първенството в регион Добруджа

Отборът на " Черно море " (Варна) за момчета до 13 години завоюва шампионата по волейбол на район Добруджа (обхваща клубовете от Североизточна България), което е част от държавното състезание на България.

Финалната фаза на района се организира в Исперих, с присъединяване на шесте най-хубави тима, които бяха разграничени в две групи по три, оповестява bgvolleyball.com.

Малките волейболисти на Черно море, водени от треньорката Дияна Дянова реализираха две победи над противниците си в групата, като приключиха преди всичко. На полуфинала варненци надиграха Родина (Суворово) с 2:0 гейма.

Във финалиня спор отборът на Черно море резервира възходящата си линия, като се наложи изрично над Хан Аспарух с 2:0 и победи като отличник в шампионата. Представителите на Исперих приключиха на втора позиция.

Трети се подреди отборът на Омуртаг. Регламентът планува първите три отбора от всеки район да се класират за финали на държавното състезание. Така в разногласието за купата ще вземат участие тимовете на Черно море, Исперих и Омуртаг.

Останалите тимове приключват по-нататъшно присъединяване в държавното състезание. " Победихме всички тимове в района. Браво на момчетата за проявения темперамент. Надявам се да продължим по този начин сполучливо и на финалите на държавното състезание ", разяснява за BGvolleyball.com треньорката на Черно море Дияна Дянова.

В разногласието за купата при 13-годишните вземат участие 18 тима от страната. Квоти взимат първите три отбора от крайното класиране на всеки от шестте волейболни района на България.

Крайно класиране в район Добруджа

1. Черно море (Варна) - финали
2. Хан Аспарух (Исперих) - финали
3. Омуртаг - финали
4. Родина (Суворово)
5. Дунав (Русе)
6. Добруджа 07 (Добрич) /bgvolleyball.com
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР