Отборът на Челси записа третата си последователна победа във Висшата

...
Отборът на Челси записа третата си последователна победа във Висшата
Коментари Харесай

Гол от дузпа на Кол Палмър донесе трите точки на Челси срещу Фулъм

Отборът на Челси записа третата си поредна победа във Висшата лига, надигравайки с минималното 1:0 вкъщи състава на Фулъм в среща от 21-ия кръг на шампионата.

В дербито на Западен Лондон единственото попадение на " Стамфорд Бридж " падна в добавеното време на първата част, когато Кол Палмър осъществя дузпа, отсъдена за нарушаване против Рахийм Стърлинг.

След почивката и двата състава имаха своите шансове да стигнат до гол, като в 73-ата минута Раул Хименес от отбора на " котиджърс " се озова на изгона позиция, само че ударът му бе отразен от стража Джордже Петрович.

Десетина минути по-късно пък изстрел на Конър Галахър се отби от страничната греда, само че в последна сметка до края гол по този начин и не падна и нежната преднина на момчетата на Маурисио Почетино оцеля.

По този метод Челси за пръв път през този сезон стигна до трети следващ триумф във Висшата лига и с актив от 31 точки краткотрайно се изкачи до 9-ата позиция, изпреварвайки Манчестър Юнайтед и Нюкасъл.

В същото време Фулъм остава на 13-ата позиция с 24 пункта, като за играчите на Марко Силва днешната загуба бе четвърта в последните им пет мача в шампионата.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР