Отборът на Челси постигна изключително драматична победа с 4:2 при

...
Отборът на Челси постигна изключително драматична победа с 4:2 при
Коментари Харесай

Челси се завърна към победите след драматичен успех над Уотфорд


Отборът на Челси реализира извънредно трагична победа с 4:2 при семейството си на Уотфорд в среща от 9-ия кръг на Висшата лига. По този метод първенците на Англия сложиха завършек на отрицателната си серия от две следващи загуби в шампионата и общо три мача без победа във всички шампионати.

Иначе дуелът на Стамфорд Бридж предложи доста страсти и цели шест попадения. Крилото на Челси Педро откри резултата за своя отбор още в 12-ата минута с свръхестествен шут от към 25 метра. В края на първата част обаче гостите изравниха посредством Абдулай Дукуре, който с доста акуратен удар не остави шансове на стража на „ сините “.

Само три минути след подновяването на играта „ стършелите “ стигнаха до цялостен поврат след гол на Роберто Перейра. Аржентинският полузащитник получи чудесно подаване от Ричарлисон и останал очи в очи с Куртоа, не сбърка за 1:2 в интерес на Уотфорд.

В 71-ата минута домакините съумяха да изравнят, откакто влезлият като запаса Миши Батшуай засече с глава центриране отдясно на Педро. Три минути преди края Сесар Аспиликуета върна водачеството на Челси, а в добавеното време на срещата Батшуай оформи крайното 4:2 с втория си гол в мача.

С триумфа отборът на Антонио Конте се изкачи на четвъртата позиция в класирането с актив от 16 точки, до момента в който Уотфорд е пети с 15 пункта. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР