Отборът на Челси обмисля възможността да привлече крилото на Кристъл

...
Отборът на Челси обмисля възможността да привлече крилото на Кристъл
Коментари Харесай

Челси може да се насочи към звездата на Кристъл Палас

Отборът на Челси обмисля опцията да притегли крилото на Кристъл Палас Уилфрид Заха, твърди „ Сaughtoffside “. Лондончани към този момент закупиха Рахийм Стърлинг от Манчестър Сити за увеличаване на конкуренцията в предни позиции, само че мениджърът Томас Тухел упорства за най-малко още един нов футболист.

Той не е удовлетворен от представянето на тима в офанзива през предишния сезон, а също така няколко от актуалните играчи на „ Стамфорд Бридж “, измежду които Тимо Вернер, Хаким Зиеш и Кристиан Пулишич, са спрягани за трансфер и ще би трябвало да им бъдат открити заместници.

Заха има контракт с Кристъл Палас до идващото лято и в клуба са склонни да договарят за негова продажба, в случай че получат задоволително атрактивна оферта. Почти цялата кариера на родения в Лондон котдивоарец мина на „ Селхърст Парк “, като се изключи късия му престой в Манчестър Юнайтед. Той е един от най-постоянните играчи на „ орлите “, като има 429 мача, 83 гола и 73 асистенции за клуба.

Заха към този момент е на 29 години и навлиза в заключителния стадий на кариерата си, тъй че от Челси надали ще бъдат склонни да платят прекомерно огромна сума за правата му. В момента цената му на пазара е към 35-40 милиона евро, само че „ сините “ ще опитат да се пазарят за по-ниска сума, изключително с оглед изтичащият след година контракт на футболиста.

According to MediaSport, Chelsea are interested in Wilfred Zaha and Thomas Tucel has marked him as priority for end of the window.

Brief look at his 21/22 BPL numbers
— Bluchel Ball
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР