Отборът на Челси не се е отказал от идеята да

...
Отборът на Челси не се е отказал от идеята да
Коментари Харесай

Челси не се е отказал от Коутиньо

Отборът на Челси не се е отказал от концепцията да притегли футболиста на Барселона Фелипе Коутиньо, оповестява „ Sunday Express “. Според изданието „ сините “ желаят бразилеца, само че единствено чартърен, защото няма да имат опцията да платят желаната сума за него.

„ Каталунците “ в началото желаеха към 90 милиона евро за него, само че обстановката направи, тъй че да смъкнат сумата до към 75 милиона. Въпреки това надали ще се откри клуб, който да извади желаната сума. В момента той играе чартърен в Байерн Мюнхен, които имат опция да го изплатят за 120 милиона евро, само че надали ще се възползват от тази алтернатива.

Барселона търси по всякакъв начин метод да се раздели с Коутиньо, с цел да събере жизненоважни средства за попълване на бюджета и обезпечаване на сума за нови прехвърляния.

„ Катаулнците “ са подготвени да дадат плеймейкъра чартърен, в случай че получат към 9 милиона паунда за наема и клубът, който го вземе да заплаща неговата заплата, която възлиза на 220 хиляди евро.

Отборите на Арсенал и Манчестър Юнайтед към този момент се отхвърлиха от концепцията да привлекат 27-годишния Коутиньо точно поради условията на „ каталунците “.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР