Отборът на Ботев (Пловдив) стартира зимната си подготовка. В сутрешните

...
Отборът на Ботев (Пловдив) стартира зимната си подготовка. В сутрешните
Коментари Харесай

Ботев ще се подготвя две седмици в Дубай

Отборът на Ботев (Пловдив) започва зимната си подготовка. В утринните часове на петък " жълто-черните " направиха първата си подготовка за 2022 година, която протече напълно във фитнеса. В 14:30ч. стартира първото занятие на терен, което мина при засилен медиен интерес.

В минутите преди тренировката наставникът на " канарчетата " Азрудин Валентич даде конференция за представителите на медиите. Подготовка с пловдивчани стартира Лъзечар Балтанов.

С " жълто-черните " тренировки започва и Точукву Нади, който още през лятото подписа контракт с пловдивчани.

Отборът ще отпътува за подготвителния си лагер в Дубай в късните часове на събота (08.01). Полетът на " канарчетата " за Дубай е плануван за 23:45ч. от Терминал 2 на Летище " София ". " Жълто-черните " ще бъдат две седмици в арабските емирства, като ще изиграят две доста влиятелни контроли.

Първата от тях е на 15-и януари против Легия (Варшава), а втората е на 22-ри януари с съветския гранд Зенит (Санкт Петербург). Пловдивчани възнамеряват завръщането си от Дубай за 23-и януари, като след подготовката в арабските емирства " канарчетата " ще се готвят напълно в Пловдив.
 Азрудин Валентич: Балтанов да ми покаже, че е задоволително добър, с цел да подпишем с него
Азрудин Валентич: Балтанов да ми покаже, че е задоволително добър, с цел да подпишем с него

" Важно е да продължим своето развиване "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР