Отборът на Ботев Пловдив постигна обрат и победа с 4:1

...
Отборът на Ботев Пловдив постигна обрат и победа с 4:1
Коментари Харесай

"Ботев" лесно обърна и подчини "Дунав" у дома

Отборът на " Ботев " Пловдив реализира поврат и победа с 4:1 над " Дунав " Русе в среща от 11-ия кръг на Първа професионална лига. Домакините първи позволиха попадение в личната си врата, само че по-късно бързо се активизираха и прибавиха 3 точки към актива си.

Резултатът бе открит в 17-ата минута. Петър Патев стреля с глава след центриране на Балджийски от корнер, топката се отби в гредата и стигна до Ахмедов, който без проблем осъществя своя пети гол от началото на сезона в елита. Попадението за " Дунав " смълча трибуните в " Коматево ".

Попадението обаче активизира домакините. Стивън Петков поведе " канарчетата " към поврат в 29-ата минута. Густво Афонсо напредна, върна топката към Вутов, който стреля. Станислав Антонов не се намеси добре, а Петков се възползва от грешката му и се разписа във вратата на русенци за 1:1.

В 36-ата минута обратът бе факт. Тодор Неделев центрира от корнер, където Петър Патев заби топката в личната си врата.

Снимка: Lap.bg

Второто полувреме стартира с по-активна игра на домакините. В 59-ата минута Лъчезар Балтанов стреля, само че вратарят на русенци хвана топката. В 70-ата минута Тодор Неделев центрира от корнер и Кристиан Димитров с глава повиши на 3:1.

Лъчезар Балтанов се разписа за 4:1 в 79-ата минута след подаване на Джонатан Перейра. Десет минути по-късно Исмаил Иса пропусна от комфортна позиция да направи загубата на " Дунав " по почетна. В последната минута на постоянното време Густаво Афонсо от " Ботев " получи контузия и напусна терена, а съотборниците му изкараха добавеното време от три минути с човек по-малко.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР