Отборът на Ботев от снощи е в столицата, където тази

...
Отборът на Ботев от снощи е в столицата, където тази
Коментари Харесай

Вижте на кои играчи ще разчита Белия срещу Славия

Отборът на Ботев от нощес е в столицата, където довечера от 18.30 часа излиза против Славия на стадион " Васил Левски " във втория мач от полуфиналите в шампионата за Купата на България. " Жълто-черните " имат задатък от 2:1 след първия мач в Пловдив преди две седмици.

Треньорът Николай Киров включи в разширения състав за дуела 19 състезатели. Наставникът на " жълто-черните " няма да може да разчита само на Серкан Юсеин, който получи контузия по време на последната подготовка на отбора и не се качи в рейса за София.

Това значи, че единият от бразилците без парспорти от Европейски Съюз (Густаво Афонсо, Фелипе Бризола, Жоао Пауло, Диого Кампос) пътува като " куфар " с тима, защото сигурно няма да бъде записан в тимовия лист.

Ето групата на Ботев:

Иван Чворович, Даниел Кайзер, Филип Филипов, Йордан Минев, Лазар Марин, Радослав Терзиев, Пламен Димов, Димитър Пиргов, Лъчезар Балтанов, Тодор Неделев, Алваро Юлиано, Фелипе Близола, Густаво Афонсо, Дуде Ндонгала, Диого Кампос, Жоао Пауло, Стивън Петков, Милко Георгиев, Кристиан Добрев.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР