Отборът на Борусия Дортмунд е набелязал нападателя на Челси и

...
Отборът на Борусия Дортмунд е набелязал нападателя на Челси и
Коментари Харесай

Борусия Дортмунд си избра заместника на Халанд

Отборът на Борусия Дортмунд е набелязал нападателя на Челси и Тимо Вернер като вероятен заместител на Ерлинг Халанд, който се чака да напусне през лятото. "Sky Germany " твърди, че „ вестфалци “ към момента обаче не са влезнали в съответни договаряния с лондончани.

Съвсем неотдавна в Борусия подписаха с Никлас Зюле прелиминарен контракт, който ще пристигна от Байерн Мюнхен през лятото като свободен сътрудник. Германският бранител обаче има същия сътрудник - Фолкер Струт, който съставлява точно и Вернер.

В Челси пък не се стремят да продават нападателя, само че са подготвени да беседват. Съмнително е обаче дали Дортмунд ще може да заплати парите, нужни, с цел да доведат Вернер на „ Сигнал Идуна Парк “.

Преди две години Челси даде 53 милиона евро на Република България Лайпциг, с цел да вземе немския национал, който подписа контракт до 2025 година на стойност от 16 милиона евро за сезон. Заплатата му също може да бъде проблематична за „ жълто-черните “.

Вернер обаче изпитва някои усложнения по време на престоя си в Англия, като означи единствено седем гола в 46 срещи от Висшата лига след прехвърлянето си на „ Стамфорд Бридж “.

Timo Werner rescued Chelsea in the FA Cup on Tuesday
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР