Отборът на Бордо сложи край на серията си от шест

...
Отборът на Бордо сложи край на серията си от шест
Коментари Харесай

Късен гол вдъхнови Бордо в мач с ужасяващ момент

Отборът на Бордо постави завършек на серията си от шест мача без триумф в Лига 1, записвайки трагична победа с 3:2 при семейството си на Сент Етиен в дуел от 16-ия кръг от френското състезание. Мачът обаче ще се запомни и с припадъка на Невен Суботич от състава на гостите при първия гол на Бордо.

Двубоят стартира доста добре за Сент Етиен, който поведе в 16-ата минута с гол на Лоис Диони след прекрасен пас на Реми Кабела. Шест по-късно обаче гостите понесоха двоен удар. След доста неприятно излизане и боксиране на вратаря им Стефан Руфие топката попадна в Джими Браян, който я прати в мрежата за 1:1. При скока си обаче Руфие удари с коляно главата на съотборника си Суботич, който остана да лежи на терена. Защитникът въпреки всичко се съвзе, само че беше изнесен на носилка и откаран в болница с окървавена глава.
St. Etienne defender Neven Subotic has been taken to hospital after a clash left him unconscious.

Get well soon pic.twitter.com/CvwKa0AcOq
— B/R Football (@brfootball) December 5, 2018 В 56-ата минута ситуацията на Сент Етиен се утежни още повече, откакто Уилям Салиба игра с ръка в наказателното си поле, което принуди съдията да свири дузпа, а Франсоа Камано я трансформира в гол. В 67-ата обаче голмайсторът на “зелените” Уаби Хазри възвърне равенството след добавка на удар на Кабела. В последната минута от постоянното време жирондинците стигнаха до успеха с попадение на Пабло с глава след осъществяване на корнер.
Les Bordelais renouent avec la victoire sur la pelouse du Matmut ATLANTIQUE #FCGBASSE pic.twitter.com/gedkrlneAQ
— FC Girondins de Bordeaux (@girondins) December 5, 2018 С триумфа през днешния ден Бордо се изстреля на 10-о място в класирането с 21 точки, а Сент Етиен се намира на 6-ото с 26 пункта.
Лига 1 16 кръг, сряда 5 декември  Бордо 3:2краен резулат  Сент Етиен
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР