Отборът на Болоня постигна класически успех (3:0) над обезкървения Киево

...
Отборът на Болоня постигна класически успех (3:0) над обезкървения Киево
Коментари Харесай

Болоня пречупи Киево с две дузпи за три минути

Отборът на Болоня реализира типичен триумф (3:0) над обезкървения Киево в среща от 31-ия кръг на Серия “А”. Две от попаденията паднаха в границите на три минути. На два пъти прецизен от бялата точка бе Ерик Пулгар (65’ 68’), а Дийкс в 89-ата вкара третото попадение в срещата.
| WARM-UP#BolognaChievo #WeAreOne pic.twitter.com/K6oFKAJWQr
— Bologna Fc 1909 (@BfcOfficialPage) 8 април 2019 година Поражението към момента не е поставило завършек на математическите шансове за избавление на Киево, който е финален, а Болоня изплува от зоната на изпадащите и към този момент заема 17-а позиция.

В 10-ата минута гол на Рикардо Орсолини от състава на Болоня бе анулиран след намесата на ВАР. По-добрите дейности на домакините продължиха и в идващите минути, само че нови два удара на Орсолини бяха отразени от Стефано Сорентино. През втората част Болоня въпреки всичко стигна до два гола в границите на три минути. И двете попадения бяха маркирани от Ерик Пулгар, и двете след тъкмо осъществяване на дузпа.

| Si ricomincia! #BolognaChievo 0-0#WeAreOne pic.twitter.com/38JGKFkQRE
— Bologna Fc 1909 (@BfcOfficialPage) 8 април 2019 година
В 65-ата минута полузащитникът трансформира в гол дузпа, отсъдена за нарушаване на Федерико Барба против неприятелски състезател, а в 68-ата Марко Андреоли задържа Никола Сансоне, който падна в наказателното поле. Лука Пиарето отсъди втори углавен удар, от който Пулгар се възползва за повторно. В 79-ата минута Матиа Бани остави Киево с човек по-малко след втори жълт и респективно червен картон за доста закъсняло нарушаване на тъча. В 89-ата минута Дийкс вкара третия гол във вратата на Сорентино за крайното 3:0. Серия А 31 кръг, понеделник 8 април  Болоня 3:0краен резулат  Киево
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР