Отборът на БНТ 2 грабна първото място в кулинарното състезание

...
Отборът на БНТ 2 грабна първото място в кулинарното състезание
Коментари Харесай

Отборът на БНТ 2 грабна първото място в кулинарно състезание в Русе

Отборът на Българска национална телевизия 2 сграбчи първото място в кулинарното съревнование за непрофесионалисти „ На върха на ножа ”, което се организира за трети път в Русе. В конкуренцията участваха представители на 6 русенски медии.

Русе

Темата на тазгодишната конкуренция беше ястия от Русе и района. Два от тимовете заложиха на предписания с пълнен шаран, като единия тим подготви рибата с заряд от тиква. Участниците от вестник „ Бряг ” пък подготвиха пъдпъдъци, увити с бекон.

Тимът от Българска национална телевизия 2 завоюва челната позиция с рецепта за пълнени чушки, която се предава към този момент 4-то потомство. Достоен противник срещнахме в лицето на сътрудника ни от уеб страницата „ Арена медия ”, който подготви чушки с пилешко месо и ориз. В надпреварата всеки публицист имаше за собствен помощник възпитаник от Професионалната гимназия по туризъм в Русе.

Участниците в конкуренцията „ На върха на ножа ” бяха оценени по одобрени критерии, които са годни и при надпреварите за професионални готвачи.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР