Байерн Мюнхен посяга към десета поредна титла

...
Отборът на Байерн Мюнхен ще се опита да спечели рекордна
Коментари Харесай

Отборът на Байерн Мюнхен ще се опита да спечели рекордна десета поредна титла на Германия днес. От 19:30 часа българско време баварците приемат основния си конкурент за първото място Борусия Дортмунд и при успех ще станат шампиони.

Четири кръга преди края тимът на Юлиан Нагелсман има преднина от девет точки пред втория Борусия Дортмунд, като равенство на "Алианц Арена" ще запази теоретичните шансове на "жълто-черните" да се борят за първото място, но на практика Байерн ще се нужда от още една точка в оставащите си три мача. Баварците обаче са решени да решат всичко още в събота, записвайки осма поредна победа над големия си опонент във всички турнири.

Ако отново стане шампион, Байерн ще продължи тоталната си доминация в Бундеслигата в последното десетилетие. Това ще бъде десета поредна и общо 32-ра титла за гранда от Мюнхен. Ветеранът в тима Томас Мюлер ще се окичи със златните медали за 11-ти път, докато голмайсторът на тима Роберт Левандовски ще стане шампион за десети път, макар че две от тези титли той печели с Борусия Дортмунд през 2011 и 2012.

Двубоят между Байерн и Борусия Дортмунд започва в 19:30 часа и ще бъде предаван по DiemaSport3. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР