Отборът на Байерн Мюнхен официално обяви привличането на капитана на

...
Отборът на Байерн Мюнхен официално обяви привличането на капитана на
Коментари Харесай

Хари Кейн подписа с Байерн Мюнхен

 Efbet2023 Horizontal
Отборът на Байерн Мюнхен публично разгласи привличането на капитана на Англия Хари Кейн. 30-годишният нападател идва на " Алианц Арена " от Тотнъм Хотспър, където игра от 2009 година насам. Кейн подписва контракт с баварците до лятото на 2027 година и ще носи екипа с номер 9 в новия си отбор.

" Добре пристигнал в Мюнхен, Хари Кейн! Много сме щастливи от новото ни топ попълнение. Реализирането на този трансфер изискваше непримиримост и смелост, приветствам всички забъркани отпред с нашия изпълнителен шеф Ян-Кристиян Дрезен ", разяснява президентът на Байерн Херберт Хайнер. " Хари Кейн освен ще укрепи Байерн, само че ще бъде същинско благосъстояние за цялата Бундеслига ", добави той.

" Много съм благополучен да стана част от Байерн ", показа Кейн. " Това е един от най-големите клубове в света и постоянно съм казвал, че желая да се потвърдя на най-голямата сцена. Този клуб е знак за душeвността на победител - доста е хубаво, че към този момент съм част от него ", добави голмайстор номер 1 в историята на Тотнъм.

Кейн има 280 в 435 мача за Тотнъм във всички шампионати, а във Висшата лига той има 213 попадения и е единствено на 47 гола от върха на Алан Шиърър. Той обаче не съумя да завоюва нито един трофей в кариерата си с " шпорите ", като има два сребърни медала от Купата на лигата и един от Шампионската лига. Кейн е рекорден голмайстор и в историята на британския народен тим с 58 гола в 84 мача. С родината си нападателят приключи втори на Евро 2020 и стана голмайстор на Мондиал 2018, където Англия финишира на четвърта позиция.

Още спортни вести вижте във видеото:
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР