Отборът на Байер (Леверкузен) постигна успех с 3:1 при визитата

...
Отборът на Байер (Леверкузен) постигна успех с 3:1 при визитата
Коментари Харесай

Байер задълбочи кризата в Хофенхайм

Отборът на Байер (Леверкузен) реализира триумф с 3:1 при визитата си на Хофенхайм от 20-ия кръг на Бундеслига. Така “аспирините ” се върнаха на победния път след загубите си в предходните два кръга. Междувременно, техният конкурент не завоюва и шестия си мач през тази година, като за този интервал това е петата му загуба във всички шампионати.

Мачът стартира чудесно за гостите, които поведоха още в 6-ата минута, когато Роберт Андрих беше прецизен с шут от дъгата на наказателното поле. Това се оказа единственият гол през първата част, само че още при започване на втората Муса Диаби удвои задатъка на Леверкузен след асистенция на Джереми Фримпонг. В 56-ата минута нидерландецът подаде и за попадението на Адам Хложек. В оставащото време силите на домакините стигнаха единствено за почетен гол, дело на Стенли Нсоки в 77-ата минута.

С тази победа Байер се изкачи на 8-ото място в класирането с 27 точки, изпреварвайки Вердер (Бремен) единствено по голова разлика. Хофенхайм заема 14-ата позиция с 19 пункта.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР