Отборът на Барселона вече работи по селекцията за следващото лято,

...
Отборът на Барселона вече работи по селекцията за следващото лято,
Коментари Харесай

Финансова криза? Барселона се готви за лудо трансферно лято догодина

Отборът на Барселона към този момент работи по селекцията за идващото лято, която ще включва Дани Олмо от Република България Лайпциг, Ерлинг Халанд от Борусия Дортмунд и Пол Погба от Манчестър Юнайтед, това твърди „ Mundo Deportivo “.

„ Каталунците “ претърпяха призрачен летен трансферен прозорец, най-много поради дълга от 1,15 милиарда паунда, поради който не съумяха да задържат огромната си звезда и капитан Лионел Меси, който мина в Пари Сен Жермен като свободен сътрудник.

Тази рецесия също ограничи и опциите на клуба за огромни покупки и те привлякоха единствено свободни сътрудници - Серхио Агуеро, Ерик Гарсия и Мемфис Депай, като Юсуф Демир и Люк де Йонг се причислиха чартърен, а новият десен бек Емерсон Роял беше препродаден на Тотнъм.

Сега обаче „ Mundo Deportivo “ написа, че Барселона може да огледа по-смело на пазара следващата година, като управлението към този момент води договаряния с Олмо от Република България Лайпциг, до момента в който Халанд и Погба се смятат за „ мечтани “ попълнения за идващото лято.

Изданието твърди, че испанският национал Олмо е бил доста покрай присъединението си към Барселона в последните дни на летния трансферен прозорец. Сега се оповестява, че Барса има кардинална сделка с играча, което значи, че всичко, което би трябвало да създадат в този момент, е да договорят сумата по прехвърлянето с немския Лайпциг и самата заплата на атакуващия футболист. Олмо, който прекара седем години в академията на Барселона, преди да премине в Динамо Загреб през 2014 година, а по-късно и в Лайпциг, може да бъде взет от „ каталунците “ още през зимата, само че се чака „ биковете “ да го задържат до края на сезона.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР