Отборът на Барселона ще погледне към зимния пазар за нов

...
Отборът на Барселона ще погледне към зимния пазар за нов
Коментари Харесай

Барселона подсилва атаката си с бивша звезда на Виляреал

Отборът на Барселона ще огледа към зимния пазар за нов нападател след насилственото пенсиониране на Серхио Агуеро заради сърдечно заболяване. „ Каталунците “ към този момент подписаха с Феран Торес, само че обстановката с контракта на Усман Дембеле остава неразбираема и треньорът Шави Ернандес желае да укрепи отбора с още един нападателен състезател.

Сред спряганите имена личат тези на Единсон Кавани от Манчестър Юнайтед и Антони Марсиал, Алваро Мората от Атлетико Мадрид, който е чартърен в Ювентус.

Сега обаче „ Fichajes “ оповестява, че някогашният нападател на Виляреал Седрик Бакамбу също е в радара на „ каталунците “. 30-годишният футболист сега е свободен сътрудник, откакто договорът му с китайския Пекин Гуан изтече.

Барселона бяха покрай привличането на Бакамбу на два пъти в предишното, само че по този начин и не сполучиха. Сега обаче обмислят опцията да го доведат в клуба през сегашния трансферен прозорец.

Нападателят на ДР Конго се потвърди в испанския футбол, откакто има изиграни над 100 мача за Виляреал, в които е отбелязал 47 гола. Той се радваше и на сполучлив интервал, като означи 58 пъти в едвам 87 мача.

Изданието добавя, че нападателят, който печелеше по 10 милиона евро на сезон в Китай, е понижил настояванията си за заплата до към 3,5 милиона евро на година, което би трябвало да бъде преференциално за Барса на фона на тежката финансова обстановка в отбора.

La mejor opción para reforzar el Barcelona llegaría a coste cero
— Fichajes.net (@fichajesnet)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР