Отборът на Барселона е готов да се включи в надпреварата

...
Отборът на Барселона е готов да се включи в надпреварата
Коментари Харесай

Барселона е готов да се бори за Рафиня през лятото

Отборът на Барселона е подготвен да се включи в конкуренцията за подписа на крилото на Лийдс Рафиня това лято, настояват „ Sky Sports “ и „ Mirror “. Каталунският клуб се причислява към Ливърпул, Манчестър Сити, Байерн Мюнхен, Уест Хем Юнайтед и Нюкасъл Юнайтед в листата на клубовете, които наблюдават бразилеца.

Смята се, че крилото е високо оценено на „ Еланд Роуд “, като от клуба към този момент отхвърлиха оферта от 55 милиона паунда от страна на Уест Хем. Настоящият контракт на Рафиня обач изтича през 2024 година, а от Лийдс възнамеряват да му предложи нов договор със доста нарастване на заплатата, само че до момента не е имало пробив в договарянията, което може да отвори вратата за негово овакантяване през лятото.

От Барселона обаче се надяват, че мощната връзка с неговия сътрудник Деко, който е някогашен състезател на „ каталунците “, ще помогне за убеждаването на бразилеца да се причисли към тях. На „ Камп Ноу “ се чака и финансово състояние да се облекчи ненапълно от новото спонсорско съглашение със „ Spotify “ и ще се надява от Лийдс да понижат цената на Рафиня, в случай че йоркшиърци изпаднат от елита на Англия.

Рафиня е гласен за заместител на Усман Дембеле, който се чака да напусне без пари след края на сезона, когто изтича договорът му. От клуба обаче вс още се надяват французинът да премисли обстановката и да подпише нов договор.

Полузащитникът на Милан Франк Кесие към този момент се съгласи да се причисли към Барса като свободен сътрудник това лято, а Барса към този момент записва интереса си и към Пауло Дибала, който реши да не възобновява контракта си с Ювентус и ще бъде свободен сътрудник от 1 юли.

Barcelona enter race for Liverpool and Man City target Raphinha as Leeds set £60m price tag |
— Mirror Football (@MirrorFootball)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР