Отборът на България допусна първа домакинска загуба от Италия в

...
Отборът на България допусна първа домакинска загуба от Италия в
Коментари Харесай

България загуби и от Италия като домакин

Отборът на България позволи първа домакинска загуба от Италия в историята си. Четирикратните международни първенци завоюваха квалификацията за на Националния стадион " Васил Левски " с 2:0.
Гол на Андреа Белоти от противоречива дузпа в края на първата част и дебютно попадение за резервата Мануел Локатели в края на второто полувреме разделиха двата тима в днешния дуел.
 Италия, Швейцария, Северна Ирландия и Литва са противниците на България за Мондиал 2022 Италия, Швейцария, Северна Ирландия и Литва са противниците на България за Мондиал 2022
България ще се изправи против Италия, Швейцария, Северна Ирландия и Литва в група С на международните квалификации за Мондиал 2022. Това отр...
По този метод България позволи втора поредна загуба в квалификациите за Световното състезание в Катар идващото лято и остава без извоювана точка, до момента в който Италия поведе в класирането на група С с цялостен актив от шест точки. В сряда, 31 март, националите ни гостуват на Северна Ирландия в идващия си мач от квалификационния цикъл.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР