Отборът на Атлетико Мадрид продължава да отстоява амбициите си за

...
Отборът на Атлетико Мадрид продължава да отстоява амбициите си за
Коментари Харесай

Атлетико Мадрид с нова гигантска крачка напред

Отборът на Атлетико Мадрид продължава да отстоява упоритостите си за шампионската купа след триумф с 2:0 при визитата си на коравия Реал Сосиедад в мач от междинния кръг в Ла Лига. Марио Ермосо (49) и Маркос Йоренте (74) донесоха триумфа за отбора на Диего Симеоне. Победата затвърди първото място в класирането за „ лос колчонерос “.

През първото полувреме нито един от двата тима не съумя да насочи прецизен удар. Темпото беше високо, а гостите от „ Wanda Metropolitano” действаха малко по-настойчиво. Луис Суарес на два пъти беше в отлична позиция, само че беше обезвреден. В 22-ата минута Микел Мерино стреля рисково. В 26-ата Марио Ермосо продължи към втората греда, само че отбраната на баските се оправи. Двата отбора извършиха общо седем корнера преди почивката.

В началото на втората част Атлети съумя да нанесе своя удар. Яник Ферейра Караско центрира от статично състояние, а Марио Ермосо означи с глава. Повторенията демонстрираха, че няма засада - 0:1. Баските пробваха да отвърнат, само че не бяха прецизни в нападенията си. В 74-ата мадридският отбор означи втори гол. Луис Суарес задържа топката с тил към вратата и върна обратно. Маркос Йоренте шутира и осъществя за 0:2.

Ла Лига 15 кръг, вторник 22 декември  Реал Сосиедад 0:2краен резулат  Атлетико Мадрид
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР