Отборът на Атлетико Мадрид отново се справи с третодивизионния Леида

...
Отборът на Атлетико Мадрид отново се справи с третодивизионния Леида
Коментари Харесай

Атлетико Мадрид пак гази за Купата на Краля, на четвъртфинал е

Отборът на Атлетико Мадрид още веднъж се оправи с третодивизионния Леида в реванш от осминафиналите на шампионата за Купата на Краля в Испания. Вторият във краткотрайното класиране на Примера дивисион Атлетико победи с 3:0 третодивизионния си противник и продължава на четвъртфиналите в конкуренцията с общ резултат 7:0.

Домакините вкараха трите попадения през второто полувреме на срещата. През първите 45 минути футболистите на Атлетико пропуснаха няколко благоприятни условия да поведат по-рано в лицето на Фернандо Торес и Диего Коста, който бе титуляр за "дюшекчиите ".

В 25-ата минута Коста и Торес комбинираха добре, само че стражът на Леида Диего Ривас се оправи. Витоло също не съумя да осъществя 6 минути по-късно. Пак Диего Коста бе открит добре от 28-годишният Витоло в 36-ата минута, само че нападателят прати топката край гредата.

През второто полувреме Атлетико Мадрид ускори натиска си и в 57-ата минута Диего Коста пусна към Яник Ферейра Караско, който вкара за 1:0.

Скоро след гола Диего Симеоне размени Караско и Коста с Кевин Гамейро и Анхел Кореа и в 74-ата минута Гамейро повиши на 2:0 след асистенция на Кореа.

Крайното 3:0 в дуела бе завършено в 81-ата минута от Витоло, който получи от Фернандо Торес и не пропусна задачата.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР