Отборът на Атлетико Мадрид е поставил Антоан Гризман в трансферната

...
Отборът на Атлетико Мадрид е поставил Антоан Гризман в трансферната
Коментари Харесай

Атлетико Мадрид прави първа стъпка към трансфер на Роналдо

Отборът на Атлетико Мадрид е сложил Антоан Гризман в трансферната листа, като по този метод прави първата стъпка към възможното привличане на супрезвездата на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо, твърди „ The Times “. Мадридчани би трябвало да освободят място в сметката си за заплати, с цел да поемат заплатата на португалеца, като изданието оповестява, че предходната седмица „ рохибланкос “ са предложи Гризман на разнообразни клубове, измежду които и Пари Сен Жермен.

Гризман се завърна на „ Уанда Метрополитано “ предишното лято, откакто бе продаден на Барселона за 120 милиона евро през 2019 година. Сега французинът е по средата на двугодишния си наем в Атетико, който включва уговорка за наложително откупуване на стойност от 40 милиона евро. ПСЖ обаче не се интересува от Гризман, добавя английският таблоид.

Както е известно, Роналдо изиска да напусне Манчестър Юнайтед, с цел да играе в Шампионската лига през идващия сезон, като неговият сътрудник го предложи на много топ клубове из цяла Европа, след които Челси, Байерн Мюнхен, ПСЖ и даже Барселона, само че всички се отхвърлиха от услугите на 37-годишния нападател.

Последният клуб, на който е бил препоръчан CR7, е Атлетико Мадрид, като сътрудникът му Жорже Мендеш се е срещна с изпълнителния шеф на клуба Мигел Анхел Хил Марин по-рано през месеца. По време на срещата обаче той е отхвърли опцията клубът да подпише с Роналдо, защото „ дюшекчиите “ не са в положение да си разрешат португалския национал заради бюджетен недостиг от 45 милиона евро.

Сега обаче Атлети се надяват да се разделят с Гризман това лято и да генерират доходи от още изходящи прехвърляния, които биха могли да им оказват помощ да подпишат с Кристиано.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР