Отборът на Атлетик Билбао постигна ценна победа с 2:1 срещу

...
Отборът на Атлетик Билбао постигна ценна победа с 2:1 срещу
Коментари Харесай

Билбао влезе в топ 6 след обрат над Леванте

Отборът на Атлетик Билбао реализира скъпа победа с 2:1 против състава на Леванте в мач от 13-тия кръг на испанската Ла Лига.

Положенията през първата част бяха малко и пред двете порти, като безусловно в последната офанзива на първата част гсотите съумяха да нанесат своя удар. След центриране от ъглов удар Хосе Мирамон смъкна топката и най-съобразителен се оказа Серхио Постиго.

Билбао излезе с друг образ през втората част и в 57-та минута това си даде отражение и върху резултата. Андер Капа пласира превъзходно центриране от левия фланг и на задната греда заходи от втора позиция Икер Муниаин, който разстреля Айтор от броени метри.

Двубоят вървеше към разумно тъждество, само че две минути преди края на постоянното време домакините съумяха да сграбчен цялостния комплект точки. Андер Капа този път се трансформира в голмайстор, засичайки топката от границата на наказателното поле на Леванте от воле и разстреляйки Айтор за крайното 2:1.

По този метод "баските " излязоха на 6-та позиция в класирането с актив от 20 точки. Леванте, от своя страна, остана на 12-та позиция със 17 пункта.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР