Отборът на Арсенал ще поднови интереса си към нападателя на

...
Отборът на Арсенал ще поднови интереса си към нападателя на
Коментари Харесай

Арсенал отново се насочва към голмайстора на Интер

Отборът на Арсенал ще възобнови интереса си към нападателя на Интер Лаутаро Мартинес поради все по-големите си шансове да се завърне в Шампионската лига през идващия сезон, твърди „ Times “.

В борбата за четвърто място с Тотнъм и с Челси, на „ Емиратс “ се надяват, че точно присъединяване им в най-престижния европейски клубен шампионат ще ускори способността им да привлекат огромни имена на трансферния пазар.

Заедно с Лаутаро Мартинес, Габриел Жесус от Манчестър Сити и Доминик Калвърт-Люин от Евертън са другите нападатели, които мениджърът Микел Артета е набелязал. Както е известно, през лятото договорите на Александър Лаказет и Еди Нкетия изтичат и не е ясно дали ще останат при „ артилеристите “ и закупуването на нов нападател ще бъде наложително.

Мартинес също е цел и на Манчестър Юнайтед, като към този момент се появиха информации, че „ алените дяволи “ са предложили Антони Марсиал в подмяна, само че Интер е отхвърлил предлагането, защото желае единствено пари в брой за аржентинския си нападател.

Arsenal have renewed their interest in signing Lautaro Martínez this summer, bolstered by their improved chances of qualifying for the Champions League
— Times Sport (@TimesSport)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР