Отборът на Арсенал постигна разгромна победа с 5:1 над шампиона

...
Отборът на Арсенал постигна разгромна победа с 5:1 над шампиона
Коментари Харесай

Арсенал разгроми младите надежди на ПСЖ

Отборът на Арсенал реализира разгромна победа с 5:1 над първенеца на Франция Пари Сен Жермен в среща от предсезонния шампионат Международна шампионска купа. Проверката се игра на Националния стадион в Сингапур, като триумфът за топчиите бе изцяло подобаващ. За това роля изигра и много подмладения състав на парижани, който наставникът Томас Тухел бе избрал за срещата. Немският експерт заложи на редица от гениите на френския отбор, защото огромна част от звездите на отбора към момента са в отмора след Световното състезание в Русия.

Месут Йозил откри резултата в интерес на британския отбор още в 13-ата минута след асистенция на Пиер-Емерик Обамеянг. До края на първата част играчите на Унай Емери можеха да усилят преднината си, само че с блестящите си намеси на вратата на ПСЖ Джанлуиджи Буфон не позволи втори гол.

След подновяването на играта парижани даже съумяха да изравнят след гол на 20-годишния Кристофер Нкунку, който се разписа от дузпа в 60-ата минута. Само седем по-късно обаче Арсенал още веднъж излезе напред след попадение на Александър Лаказет. Отново френският нападател бе прецизен за 3:1 в 71-ата минута, а в 87-ата Роб Холдинг вкара четвърти гол за „ топчиите “.

Крайното 5:1 за Арсенал оформи Еди Нкета в добавеното време на срещата. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР