Отборът на Аржентина, който заедно с Бразилия е с най-големи

...
Отборът на Аржентина, който заедно с Бразилия е с най-големи
Коментари Харесай

Аржентина излиза за първия си мач с мисълта да изиграе седем

Отборът на Аржентина, който дружно с Бразилия е с най-големи шансове за купата съгласно букмейкърите, открива акцията си на Мондиал 2022 с дуел против Саудитска Арабия от група “С ”. Мачът на стадион “Лусаил ” е първи от програмата за вторник и е първият на шампионата, който ще стартира в 12:00 часа българско време. Останалите противници в групата са Мексико и Полша.

Всичко друго с изключение на победа за южноамериканците ще бъдат признато като сензация. С Лионел Меси в редиците си “гаучосите ” стартират с мисълта да стигнат най-малко край, на който за последно бяха през 2014 година, когато отстъпиха от Германия. Преди това аржентинците изгубиха и срещата за трофея през 1990 година, поради което не са достигали международния връх от 36 години насам.

За това, че Мондиалът е финален в кариерата на Лео, се приказва и изписа доста. Този път нападателят на Пари Сен Жермен има до себе си стабилен състав, който при селекционера Лионел Скалони стартира да играе по-прагматично в името на триумфа. Доказателство за това е спечелването на последната Копа Америка.

Лаутаро Мартинес, Леандро Паредес, Анхел Ди Мария, Пауло Дибала и Лисандро Мартинес са част от останалите звезди в отбора на “албиселесте ”.

Саудитска Арабия излиза на шестото си международно състезание, като всичките са от 1994-та година насам. Отборът обаче не е печелил трофей от далечната 2005-а година, когато подвигна купата от Игрите на ислямската взаимност.

Селекционер на тима към този момент трета година е французинът Ерве Ренар, който на предходното международно състезание беше отпред на Мароко.

Саудитска Арабия е другият състав дружно с домакините, в който всички играчи са си от локалното състезание.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР