Отборът на АПОЕЛ (Никозия) записа седми пореден мач без победа

...
Отборът на АПОЕЛ (Никозия) записа седми пореден мач без победа
Коментари Харесай

АПОЕЛ и Костадинов се отдалечават от титлата след седми мач без победа

Отборът на АПОЕЛ (Никозия) записа седми следващ мач без победа в шампионата на Кипър. Играчите на Владан Милойевич си потеглиха единствено с точка от гостуването си на Пафос от 7-ия кръг на шампионския плейоф, откакто срещата приключи при резултат 1:1. Цял мач за гостите записа българският халф Георги Костадинов.

Пафос поведе с гол на Хейсон Паласиос още в 5-ата минута на дуела.

АПОЕЛ пък възвърне равенството посредством Лаша Двали в 29-ата минута.
 Изживейте зрелището Реал Мадрид - Манчестър Сити с Изживейте зрелището Реал Мадрид - Манчестър Сити с " Домът на почитателите "
След това и двата отбора останаха в понижен състав, като първо бе изпъден Жуниньо от домакините в 35-ата минута, а по-късно към съблекалните пое и Андреас Каро в 69-ата минута за два жълти и червен картон.

В добавеното време не липсваше и драма, като гостите означиха гол в 98-ата минута, който можеше да бъде надвит, само че той бе анулиран поради засада.

Така АПОЕЛ записа 6-о реми в последните си 7 мача и остава на 2-рото място във краткотрайното класиране с 65 точки. Това е с 3 по-малко от водача Арис. Пафос пък се намира на 4-ата позиция с 59 точки.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР