Отборът на Алавес подпечата и на практика класирането си за

...
Отборът на Алавес подпечата и на практика класирането си за
Коментари Харесай

Леганес потопи жълтата подводница, Алавес без проблеми срещу Форментера

Отборът на Алавес подпечата и на процедура класирането си за четвъртфиналите в шампионата за Купата на Краля . Баските завоюваха и реванша си против нискоразредния Форментера с 2:0. По този метод с общ резултат 5:1, " синьо-белите " към този момент чакат съперника си в идната фаза на конкуренцията.

По сходство на първия мач, през днешния ден в епицентъра на събитията още веднъж беше младият босненец Ермедин Демирович. Талантът осъществя първото попадение на " Естадио Мендизоротоза " с прецизен шут в 55-ата минута. Вторият гол пък стана факт след чудесна изява на появилия се като запаса Алфонсо.

 Пет аргументи за неуспеха на Реал (Мадрид)
Пет аргументи за неуспеха на Реал (Мадрид)

Зидан е тръгнал по стъпките на Жозе, само че в най-лошата му акция

Леганес сервира една от сензациите на осминафиналите, откакто в профил Виляреал . Тимът от мадридските покрайнини загуби с допустимото 1:2 при визитата си на " Ел Мадригал " и по този начин след минималния си триумф в първата среща, потопи " жълтата подводница " в този много ранен стадий от шампионата.

Безценният гол на непознат терен за Леганес падна още в 31-ата минута, когато прецизен бе Набил Ел Жар. През втората част Виляреал потегли да твори поврат с повече от два гола разлика и насмалко чудото да бъде сътворено. В последна сметка попаденията на Раба и Черишев не се оказаха задоволителни....

АЛАВЕС - ФОРМЕНТЕРА 2:0 (в първия мач 3:1)

1:0 Демирович (55 " ), 2:0 Алфонсо (90+1`)

ВИЛЯРЕАЛ - ЛЕГАНЕС 2:1 (в първия мач 0:1)

0:1 Ел Жар (31 " ), 1:1 Раба (48 " ), 2:1 Черишев (89`)
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР