Отбора на Левски ще се ориентира към закупуването на защитник

...
Отбора на Левски ще се ориентира към закупуването на защитник
Коментари Харесай

Левски заздравява отбраната с чужденец

Отбора на Левски ще се ориентира към закупуването на бранител от чужбина, след като удря на камък в преговорите с Ботев Пловдив за Кристиан Димитров, съобщава  “Тема спорт ”.
 Левски се разделя с нападател
От " Георги Аспарухов "  искат 21-годишния бранител, само че по всяка възможност трансфер няма да има. Другото име, което се свързва с 26-кратните шампиони е това на Иван Бандаловски от Берое. Към " Бандата " обаче има интерес и от ЦСКА. Договорът му изтича през лятото и не би трябвало да е толкоз скъпа алтернатива за укрепване. Левски разполага с Давид Яблонски и Нуно Рейш в сърцето на защитата, както и с младоците Деян Иванов и Томислав Папазов. Първите двама най-вероятно ще са титуляри напролет, въпреки да бяха неубедителни по време на подготовката. На всичкото от горната страна договорът на Яблонски изтича през лятото и няма индикации, че ще бъде възобновен. Затова и от " Герена " желаят да вземат централен бранител.

В началото на идната седмица ще стане ясно и дали Левски ще подпише с Живко Миланов. З4-годишният десен бек към този момент е без тим, откакто приключи контракта си с АПОЕЛ Никозия. Юношата на " сините " има сделка с изпълнителния шеф на Левски Павел Колев за завръщането си на " Герена ", само че все още не бърза да подписва. Миланов изчаква ситуацията в клуба да се изясни - кой ще бъде притежател и кой ще носи отговорност за представянето на тима, като едвам тогава ще постави подписа си.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР