Отбор на Левски замина за Сандански с група от 16

...
Отбор на Левски замина за Сандански с група от 16
Коментари Харесай

Николай Михайлов се завръща на вратата на Левски срещу Вихрен за Купата на България

Отбор на Левски отпътува за Сандански с група от 16 футболисти за идния дуел с локалния Вихрен от шампионата за Купата на България. Мачът ще се организира в събота, 18 ноември, от 13:30 часа на стадион " Спартак ".

Треньорът на " сините " Станимир Стоилов за следващ път не съумя да събере цялостна група от 18 състезатели поради трайно контузените Билал Бари и Илиян Стефанов, а Левски има и шестима национали в разнообразни тимове и възрастови групи.

По време на дуела с Вихрен на вратата на 26-кратните първенци застава Николай Михайлов, който заменя титулярния пазач Пламен Андреев, на който е дадена отмора. В групата на " сините " са и юношите Денис Динев, Димитър Андонов и Борислав Рупанов.

Ако столичани се спряват с Вихрен Сандански, то те ще се изправят против първенеца Лудогорец в осминафиналите на конкуренцията за националния трофей.

Групата на Левски:

Николай Михайлов, Иван Андонов, Патрик-Габриел Галчев, Келиан ван дер Каап, Вандерсон Цунами, Абдулахи Шеху, Денис Динев, Димитър Андонов, Нейтън Олдър, Андриан Краев, Георги Миланов, Асен Митков, Ивелин Попов, Уелтън, Роналдо, Борислав Рупанов.




Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР