Отбелязвайки световната премиера на новото си , MINI предприе нестандартен

...
Отбелязвайки световната премиера на новото си , MINI предприе нестандартен
Коментари Харесай

MINI ще бъде една от основните атракции на Мюнхен през следващите 2 години

Отбелязвайки международната премиера на новото си , MINI предприе ексцентричен метод, като встъпи във притежание за идващите две години на някогашен многоетажен повсеместен магазин в центъра на Мюнхен (Stachus).

Изцяло трансформираното оборудване MINI Lovecraft, което е с повърхност от над 25 000 км.м, ще бъде намерено за аудитория от на следващия ден, като ще предложи на посетителите си експозиции, основани на повече от 8 етажа.

Интересен акцент във внушителната апаратура са някогашните ескалатори на комерсиалния център, които са били особено модифицирани и въпреки и непокътнати като главно лъчение и предопределение, към този момент не са моторизирани, а сменени от типичен стъпала.

През идващите две години, MINI Lovecraft ще бъде място за срещи, културни и спортни събития и изложби, а в най-скоро време ще бъде обособена и специфична Zero Waste Arena в която ще се оферират поправки и благоприятни условия за шерване на разнообразни типове артикули и услуги.

Разбира се, Lovecraft в Мюнхен ще бъде и главен център на MINI, в който всички гости ще имат опция да се срещнат с най-новото от света на именитата марка.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР